Check-in & Check-out

Nadat wij uw wensen tijdens een gesprek in kaart hebben gebracht en u besloten heeft uw woonruimte te verhuren via Enjoy Life kunnen wij als co-host kosteloos voor u een account aanmaken bij Airbnb.

Zodra het account vrij gegeven is voor verhuur en er boekingen binnenkomen zal Enjoy Life gasten screenen op recensie, reisdoel en samenstelling. Als er vervolgens een boeking is geaccepteerd en het eerste contact met de gasten heeft plaatsgevonden kunnen wij de check-in en check-out voor u verzorgen.

Check-in

Voordat de boeking aanvangt verzorgt Enjoy Life het contact met de gasten. Vaak hebben zij nog vragen over de omgeving of over de woonruimte. Voor ons is het prettig dat gasten ons 30 minuten van te voren informeren wanneer zij zullen arriveren. Bij de check- in verwelkomen wij de gasten, nemen wij de huisregels door en overhandigen wij de sleutels (bij voorkeur 2 sets).

Check-out

Bij de check-out wordt samen met de gasten de woonruimte nagelopen en wordt besproken of zich er bijzondere situaties hebben voorgedaan of dat zij nog tips hebben om de woonruimte te verbeteren. De 2 sets sleutels worden door ons weer in ontvangst genomen. Na een check-out vraagt Airbnb altijd om een recensie van een gast welke Enjoy Life voor u zal invullen.

Professionele foto's

Het is belangrijk om professionele foto’s van uw woonruimte op het account weer te geven. Dit verhoogt het aantal boekingen. Enjoy Life verzorgt graag een fotoshoot voor u.