Enjoy Life is Superhost!

Wij zijn erg trots dat we vanaf nu Superhost zijn bij Airbnb! Maar wat zijn de criteria eigenlijk om een Superhost te worden?

4,8+ algehele beoordeling

Superhosts hebben een gemiddelde algehele beoordeling van 4,8 of hoger, gebaseerd op recensies van hun Airbnb-gasten in het afgelopen jaar. Gasten weten dat ze een uitstekende gastvrijheid mogen verwachten van deze verhuurders.

10+ verblijven

Superhosts hebben in het afgelopen jaar ten minste tien verblijven verhuurd of, als ze langetermijnreserveringen hebben, 100 nachten verdeeld over ten minste drie verblijven. De gasten kunnen er zeker van zijn dat ze bij een ervaren verhuurder verblijven.

<1% annuleringen

Superhosts annuleren in minder dan één procent van de gevallen, waarbij verzachtende omstandigheden niet zijn meegerekend. Dit betekent 0 annuleringen voor verhuurders met minder dan 100 reserveringen per jaar. Als er slechts zelden wordt geannuleerd geeft dat gasten gemoedsrust.

90% responsgraad

Superhosts reageren binnen 24 uur op 90% van de nieuwe berichten. Wanneer gasten vragen stellen, weten ze dat een snelle reactie slechts een bericht verwijderd is.

Bij Enjoy Life ben je dus in goede handen! Meer weten? Neem dan contact op!