Samenwerking met lokale ondernemers in Middelburg

Enjoy Life werkt samen met een 3 tal ondernemers uit de binnenstad van Middelburg. Dit om uw gasten het mooiste van onze stad te laten beleven en proeven.

Om Middelburg beter te leren kennen zullen wij hen aanbevelen om een stegentocht te wandelen met Hans. Hij kent als geen ander de steegjes van Middelburg en sluit deze tochten regelmatig af met een bier- of wijnproeverij.
https://www.stegentochtenmiddelburg.nl

Het koffiepand aan de Korte Geere kent een overheerlijk ontbijt, taartjes en versnaperingen voor bij de middagborrel. Uiteraard gaat dit samen met de heerlijkste koffie, thee, wijn of een biertje welke enthousiast aan u geserveerd worden.
www.koffiepand.nl

Da Silvano in Middelburg is met Enjoy Life verbonden vanwege het Italiaanse element, Italiaanse delicatessen en catering. Zij werken met verse seizoensproducten en u kunt zelfs een Romeo & Juliette traiteur menu als take away kiezen om heerlijk samen te picknicken.
www.dasilvano.nl

Heerlijk lunchen aan de Dam kan bij Meekaane, sinds kort op onze trotse lijst waarmee wij samenwerken. Wie wil er niet in een voormalige discotheek lunchen? Leuke sfeer! Kijk voor de menukaart op hun website.
http://www.meekaane.nl

Overnachten in een uniek monumentaal pand aan de Dam kan bij Boutique Logement Londen. Alle appartementen hebben ieder hun eigen uitstraling. Neem een kijkje op de website https://slapenmiddelburg.nl en boek een overnachting via het contactformulier van onze website. Toe aan een nieuwe (zonne)bril, ga langs bij Ton's Brillenmode: http://www.tonsbrillenmode.nl